Mi smo radio zajednice, djelujemo u zajednici i za njezinu dobrobit. Okupljamo kreativce koji žele svoje vrijeme upotrijebiti kako bi informirali, zabavili, educirali, poticali, mijenjali na bolje…

Otvaramo prostor svima koji stvaraju u zajednici i žele podijeliti korisna iskustva s drugima. Stvaramo radijsku zajednicu na valu kreativnosti, otvorenosti, različitosti, pristupačnosti i pozitive. Spremni za diskusije, različita mišljenja, stavove i svjetonazore, sudjelujemo u razvoju tolerancije i kulture dijaloga.

Mi smo oni koji šire pozitivnu radijaciju i rade pomake. Naša mala radijska zajednica može postati velika i utjecajna zahvaljujući vama. Oslobodite svoju kreativnost, pomaknite granice svojih mogućnosti i pridružite nam se u osmišljavanju i stvaranju emisija, jinglova i raznih drugih medijskih sadržaja za radio i web. Budite uključeni, aktivni, pozitivni. Postanite dio naše ekipe i naše dobre vibre.

Učite s nama i dopustite nam da i mi učimo od vas. Svi ste dobrodošli bez obzira na dob, spol, zanimanje, hobije, boju očiju i veličinu stopala.

Što bi se reklo na svima razumljivom jeziku: Free your mind and catch the wave.